Menu
Kodused pelmeenid 800 g
Rannarahvas teab, et korralikud pelmeenid valmimad rohke lihaga. Koduste pelmeenide sees on lausa kolme sorti liha. Rohkem liha, vähem tainast!- just sellised need õiged pelmeenid ongi- veise-, kana- ja sealihaga!
Parimad pelmeenid valmivad just nii: aseta pelmeenid keevasse soolaga maitsestatud vette vahekorras 1/4, kuumutada kiiresti keemiseni ning keeta 7-8 min, et tainas oleks küps.
Koostisosad: Lihatäidis 50% , taigen. Lihatäidis: sealiha 20,0%, veiseliha 19,0%, kanaliha 19,0%, sibul, vesi, SOJAVALK, sool, vürtsid. Taigen 50% : NISUJAHU, joogivesi, papsiõli, sool. Toode võib sisaldada selleri, sinepi, munatooteid või nende toodete jälgi.
Liha päritolu: EL
Kategooria: Grillile-pannile-ahju