Rannarahva grillvorstid Eesti juustuga 800 g

Grillvorst, mis täidab nii liha- kui ka juustusõbra unistused. Mahe, mahlane ja hea!

Valmistamine: Grillvorst sobib valmistada nii grillil, ahjus, kui pannil. Grilli vorste keskmise kuumusega sütel, kuni vorstid on kenad ja krõbedad. Ahjus valmistamiseks eelsoojenda ahi 180 kraadini ja küpseta vorste u 15 minutit. Vorstid sobivad söömiseks nii soojalt, kui külmalt.

Koostis: sealiha 66%, pekk, JUUST 9% (pastöriseeritud PIIM, bakterjuuretis, laap, tardaine kaaliumkloriid, säilitusaine kaaliumnitraat), vesi, lihavalk, keedusool, dekstroos, vürtsid, stabilisaator difosfaat, lõhna- ja maitseained, säilitusaine naatriumnitrit, seasool.

Kategooria: