Grill-liha punases marinaadis 500 g

Ja sa veel küsid, mida õhtuks sööme? Muidugi rannarahva grill-liha punases marinaadis, mis on valminud korralikust kaelakarbonaadist ja maitseb nii taevalikult, et on oht koguni keel alla viia!

Valmistamine: Grilli liha keskmiselt kuumemal sütel umbes 15 minutit. Keera tükke aega-ajalt, kuni liha on mõlemalt poolt kuldselt pruun.

Koostis: sea kaelakarbonaad 85%, marinaad 15% (vesi, rapsiõli, suhkur, keedusool, maitsetaimed ja vürtsid, lõhna- ja maitseained (sh pärmiekstrakt, äädikas, BBQ, Worchestershire, SELLER); happesuse regulaatorid naatriumatsetaat, sidrunhape; toiduvärvid paprikaekstrakt, ammoniumkaramell; säilitusained kaaliumsorbaat, naatriumbensoaat).